Priligy Generisk Dapoxetine, tips och förfaranden

Priligy Generisk Dapoxetine buy online – pris, tips och förfaranden

Förlängare kallas en serie generika, vars verkan syftar till att eliminera ett av de vanligaste problemen som uppstår hos män – för tidig utlösning. Verktyget låter dig avsevärt förlänga samlag, fördröja ögonblicket för orgasm. I detta avseende skiljer sig förlängare på allvar från Viagra.

I vår webbutik kan du alltid köpa generiska läkemedel för att förlänga samlag. Vi tillhandahåller läkemedel utan recept, vilket gör det ännu mer lönsamt att köpa dem. För att beställa, fyll bara i online formuläret och bekräfta köpet när du kommunicerar med chefen.

  • Snabbt insättande verkan
  • Långvarig effekt
Säker transaktion
Gå till certifikatlänkarna på kassasidan
Payment Methods

Priligy Generisk 60mg

Paket Pris Per Pill Besparingar Bonus
60mg x 10 piller
539.33 kr
53.93 kr 0 kr - Köp
60mg x 20 piller
1078.66 kr / 875.46 kr
43.77 kr 203.2 kr + 4 piller Köp
60mg x 30 piller
1617.77 kr / 1207.67 kr
40.26 kr 410.1 kr + 6 piller Köp
60mg x 60 piller
3235.71 kr / 2072.91 kr
34.55 kr 1162.8 kr + 8 piller Köp
60mg x 90 piller
4853.96 kr / 3008.06 kr
33.42 kr 1845.9 kr + 10 piller Köp
60mg x 120 piller
6471.98 kr / 3864.38 kr
32.2 kr 2607.6 kr + 10 piller Köp
60mg x 180 piller
9706.59 kr / 5602.59 kr
31.13 kr 4104 kr + 10 piller Köp

Exempel på kuvert
Din beställning kommer att packas säkert och levereras inom 24 timmar. Så här ser förpackningen ut (riktiga bilder av den skickade varan). Det har samma storlek och utseende som ett vanligt brev (24x11x0,7 cm) och kommer inte att sakna sitt innehåll.

Metod vid leverans
Expressleverans
Tid för leverans
4-11 arbetsdagar
Pris
177.52 kr
Internationell leverans
Skydd och säkerhet
Diskretna opakovka
Garanti för integritet och anonymitet
Leverans av din beställning inom 21 dagar
100% garanterad leverans.

Förlängare – droger för förtroende

En mans kropp står ständigt inför påverkan av externa faktorer, vilket kan leda till en minskning av sexuell aktivitet eller sexkvaliteten. En liknande situation uppstår vanligtvis med konstant hög belastning, stressiga situationer eller felaktig livsstil. Om samlag tiden förkortas, bör en man fundera på att köpa en förlängare. Detta läkemedel gör att du kan förlänga samlag, vilket gör att du kan njuta av sex och tillfredsställa din partner. I vårt online apotek hittar du endast förlängare av hög kvalitet.

När föreskrivs förlängare?

Förlängare ska inte tas utan recept från läkare. Förlängaren kan användas av vuxna män i alla åldrar. Syftet med en generik är:

● okontrollerad avslutning av samlag;

● uppkomsten av orgasm i förväg;

● framväxten av självtvivel, vilket leder till tidig utlösning.

Generika som innehåller Dapoxetine är utmärkta för att motstå dessa effekter. Under deras intag möter mannen inte missbruk. Verkningsmekanismen för förlängaren på kroppen är väl studerad, vilket gör att du kan få önskad effekt när den tas korrekt.

Hur det fungerar?

Förlängare skapas tack vare upptäckten av Dapoxetine. Detta ämne har en kraftfull effekt, så att du kan hämma hormonet serotonin i en mans kropp. Samtalets längd beror på nervsystemet. Tack vare den aktiva ingrediensen är det möjligt att fördröja utlösning genom att minska koncentrationen av serotonin. Eftersom glädjehormonet kommer att förbli måttligt mellan nervcellerna i nervsystemet, sker förlängningen av kön naturligt.

Antagning Regler

Du måste ta ett generiskt läkemedel 1-3 timmar innan samlag börjar. Tabletten ska tas med tillräcklig mängd vatten. För att få en snabbare effekt måste du sluta ta fet mat innan du använder förlängaren. Verkningstiden för Dapoxetine i kroppen är upp till 6 timmar.

Vad mer du behöver veta innan du tar

För att ta förlängare utan negativa konsekvenser måste du definitivt kontakta din läkare för detaljerad råd om att ta ett generiskt läkemedel. Dapoxetine är inte kompatibelt med ett antal sjukdomar:

● med hjärt-kärl insufficiens;

● med ischemisk sjukdom;

● när det finns hjärtklaffs defekter;

● vid diagnos av lever- eller njursvikt.

Vilka är doserna

Förlängnings Medlet kan väljas efter dina egna behov, eftersom det finns i mängden 30, 60, 90 mg Dapoxetine i varje tablett. Tillverkaren rekommenderar att man använder 60 mg av läkemedlet per dag. Den initiala dosen kan vara så låg som 30 mg om patienten upplever en mild störning. Dapoxetine är inte beroendeframkallande, men du bör rådfråga din läkare för att bestämma den optimala dosen.

Vad är bättre att inte blanda med (alkohol och droger)

Alkohol måste elimineras tillfälligt från din egen diet, eftersom det inte kan kombineras med generiska Dapoxetin-förlängare. Annars kan en man uppleva en försämring av välbefinnandet, dåsighet och andra biverkningar av det generiska. Dessutom bör läkaren veta vilka andra mediciner patienten använder. Anledningen är att förlängare inte accepteras med:

● CYP3A4-blockerare;

● blockerare av serotonin upptag;

● monoaminoxidase blockerare;

● tioridazin;

● antidepressiva medel.

En fullständig lista över mediciner som den Dapoxetine-baserade förlängaren inte kan kombineras med kan erhållas från din läkare.

När är det bättre att ge upp läkemedlet

Som med alla andra läkemedel har Dapoxetine-baserade förlängare vissa kontraindikationer för att ta. En absolut kontraindikation är en allergisk reaktion mot komponenterna som utgör läkemedlet. Bör inte tas av killar under 18 år. Förlängnings Apparaten är inte lämplig för användning av rättvis kön. Under kursens gång kan patienter uppleva svimning, yrsel, nedsatt koncentration eller inhiberad reaktion. Allt detta kan påverka hanteringen av fordon, därför bör Prolongation (Dapoxetine) användas på ett ansvarsfullt sätt och endast efter samråd med en läkare.

Dapoxetine biverkningar

Varje ansvarsfull man bör vara intresserad av de biverkningar som kan uppstå när man tar drogen. När det gäller Dapoxetin-baserade förlängare kan följande reaktioner förväntas:

Dåsighet ;

● tiki kardi;

● förlust av styrka;

● sänka blodtrycket;

● illamående och diarré;

● utseendet på åldersfläckar i ansiktet;

● muskel smärta.

Om patienten står inför de listade syndromen efter att ha tagit Dapoxetin, ska han kontakta den behandlande läkaren för detaljerad rådgivning. I vår katalog presenteras endast äkta läkemedel och deras generika och priset på förlängare är fortfarande demokratiskt.

Överdosering och vad ska man göra i det här fallet?

Vid överdosering med Dapoxetin uppstår samma biverkningar som kan uppstå vid korrekt administrering. Den enda skillnaden är i svårighetsgraden och frekvensen av deras förekomst. Överdosering kan också åtföljas av symtom som är karakteristiska för läkemedelsförgiftning. Behandlingen bör ske under överinseende av en läkare som kommer att ordinera symptomatisk behandling.

Var ska Dapoxetine förvaras?

Det Dapoxetin-baserade preparatet ska förvaras på torra platser utom räckhåll för husdjur eller barn. Läkemedlet förblir effektivt endast vid rumstemperatur. Efter utgångsdatumet ska du inte ta det generiska.

Ett ansvar

Denna kategori läkemedel (baserad på Dapoxetin) kan endast användas om det finns en rekommendation från den behandlande läkaren. Den information som du hittar på webbplatsen är endast vägledande. Vår administration är inte ansvarig för biverkningar när vi använder läkemedlet som en del av självmedicinering.

  • Populära produkter
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
32.28 kr tablett
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
28.52 kr tablett
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
32.76 kr tablett